Activiteiten zoekresultaten

Activiteiten: 31

Pages

Lokale helden: Qotob Trio & Refugees Got Talent

28.4.2017

Qotob Trio is het project van de Syrische cellist Bassel Abou Fakher. Qotob ontstond eerder in Damascus, maar begint hier in België aan een nieuw hoofdstuk als Qotob Trio. Het repertoire is een mix van Midden-Oosterse, westers-klassieke muziek en hedendaagse jazz. Voor Lokale Helden nodigt Choux de Bruxelles de muzikanten uit van Refugees Got Talent voor een dubbelprogramma.

GC Nekkersdal
Laken
Podium
Café-concert: Julien Doigny

4.5.2017

Julien Doigny, bekend van Sueellen en Marnitude, brengt voor het eerst eigen nummers, breekbare liedjes over liefde, verlies en wanhoop. De mosterd haalt hij zowel bij jeugdhelden (Smog, Low) als tijdgenoten (Troy Von Balthazar, Cigarettes After Sex).

GC Nekkersdal
Laken
Podium
Soiree Kadee: Guéladio Ba & Keita Takei
Globe Aroma
5.5.2017
Laat je meevoeren op een wonderbaarlijke muzikale vlucht door Guéladio en Keita, twee artiesten verbonden aan Globe Aroma.
GC Nekkersdal
Laken
Podium
uit met vlieg
Soiree Kadee Vlucht

5.5.2017

Welkom aan boord van Nekkersdal Airlines. We nemen je mee op een geweldige vlucht naar een fantastisch universum vol vliegende creaties en creaturen! En dankzij de film Onder de sterren was ik thuis’, die de minder fraaie kant van vluchten toont, landen we weer met beide voeten veilig op de grond.

GC Nekkersdal
Laken
Ontmoeting
uit met vlieg
Soiree Kadee: Onder de sterren was ik thuis

5.5.2017

Deze ontroerende compilatie bundelt drie korte documentaires over de vluchtelingencrisis vanuit het perspectief van drie bijzondere kinderen.

GC Nekkersdal
Laken
Podium
uit met vlieg

Pages