Activiteiten zoekresultaten

Activiteiten: 39

Pages

Tiener Time: actie!

22.8.2016 - 26.8.2016

Boot, trein, fiets, skateboard, bus, gocart, step,... allemaal vervoersmiddelen. Tijdens deze week proberen we er zoveel mogelijk uit. Hou je dus maar klaar voor een actieve week!

GC Nekkersdal
Laken
Educatief
uit met vlieg
IBO Nekkersdal: zomervakantie

4.7.2016 - 31.8.2016

Jeej, vakantie! Zijn je mama en/of papa niet zo'n gelukzakken als jij? Kom dan spelen, sporten, ontdekken, knutselen en vooral veel plezier maken tijdens de speelweken van het IBO!

GC Nekkersdal
Laken
Vakantie
uit met vlieg
Trap het af!
3.9.2016
Feestelijke en verrassende seizoensopener met brunch à la carte in Nic-Nac, yoga voor de hele familie, een snoezelparcours voor de allerkleinsten, toonmomenten, initiaties, interventies en creatieve uitspattingen voor jong en oud. Kom die dag je schoolboeken en -schriften gratis kaften, want het is ook Ezelsoor.
GC Nekkersdal
Laken
Ander
uit met vlieg
Naai- en breicafé
22.9.2016
Naaien en handwerken: altijd gezelliger in groep dan alleen. De gelegenheid ook om tips en ideeën uit te wisselen, dus breng jouw werkstukje mee. Absolute beginners leren we de kneepjes van het vak.
GC Nekkersdal
Laken
Educatief
Start to Bike for kids
17.9.2016 - 1.10.2016
In 3 lessen leert je kleuter fietsen zonder zijwieltjes. We laten je kind kennismaken met zijn of haar fiets, zorgen dat hij of zij zich er goed op voelt en leren het alvast kleine rondjes fietsen.
GC Nekkersdal
Laken
Educatief
uit met vlieg

Pages