Activiteiten zoekresultaten

Activiteiten: 45

Pages

#ShootBockstael expo n°2
3.9.2016 - 29.9.2016
Nekkersdal wil een smoel plakken op de Bockstaellaan en haar identiteit weergeven: wie woont er, wie werkt er en wie zijn ze? Daarom legden we zoveel mogelijk mensen die wonen, werken of regelmatig passeren tussen Poesjkin en Bockstaelplein vast op de gevoelige. Het resultaat was vorig jaar al te bewonderen op straat, in het gemeenschapscentrum en bij verschillende handelaars en krijgt nu een verv
GC Nekkersdal
Laken
Tentoonstelling
IBO's Tajine
30.9.2016
Spijs het materialenfonds van het IBO Nekkersdal met het verorberen van een heerlijke couscous, gemaakt door niemand minder dan IBO's eigenste Aicha. Met de opbrengst kopen we materiaal aan zoals steps, een pingpongtafel,... of gaan we op uitstap.
GC Nekkersdal
Laken
Ontmoeting
uit met vlieg
Start to Bike for kids
17.9.2016 - 1.10.2016
In 3 lessen leert je kleuter fietsen zonder zijwieltjes. We laten je kind kennismaken met zijn of haar fiets, zorgen dat hij of zij zich er goed op voelt en leren het alvast kleine rondjes fietsen.
GC Nekkersdal
Laken
Educatief
uit met vlieg
Naai- en breicafé
6.10.2016
Naaien en handwerken: altijd gezelliger in groep dan alleen. De gelegenheid ook om tips en ideeën uit te wisselen, dus breng jouw werkstukje mee. Absolute beginners leren we de kneepjes van het vak.
GC Nekkersdal
Laken
Educatief
Ciné Soiree: Demain
6.10.2016
Keuze van buurtbewoonster An De Winter: een onderzoek van Cyril Dion en Mélanie Laurent naar hoe de wereld van morgen er uit zou kunnen zien.
GC Nekkersdal
Laken
Podium

Pages