Activiteiten zoekresultaten

Activiteiten: 6

Pages

Klankkleuren
24.9.2016 - 24.6.2017
Ga met leeftijdsgenootjes op muzikaal avontuur. Ontdek samen muziek op allerlei instrumenten: ukelele, trommels en trompetten... Musicerend, beeldend, dichtend en experimenterend ga je aan de slag.
GC Nekkersdal
Laken
Educatief
uit met vlieg
COOP BAR
28.6.2017
Bar-denktank-ontmoetingsplek rond coöperatie, gezonde en betaalbare voeding, levenskwaliteit in de Bockstaelwijk, Laken... In het midden van de week en al vanaf 17u goed voor een pintje/wijntje/iets fris, zonder dat het àl te laat moet worden.
GC Nekkersdal
Laken
Ontmoeting
IBO Nekkersdal zomervakantie
3.7.2017 - 31.8.2017
Jeej, vakantie! Zijn je mama en/of papa niet zo'n gelukzakken als jij? Kom dan spelen, sporten, ontdekken, knutselen en vooral veel plezier maken tijdens de speelweken van het IBO!
GC Nekkersdal
Laken
Vakantie
uit met vlieg
18.10.2017
Heb je een mixer die niet meer mixt, een broodrooster die het te bruin bakt, een krakende pedaal of een gammel fietszadel? Leer je kapotte spullen dan samen met een deskundige hersteller repareren.
GC Nekkersdal
Laken
Educatief
15.11.2017
Een broek inkorten, een scheur in je rok herstellen of wanten en een muts breien Krijg in een handomdraai nieuwe naai- en breitechnieken in de vingers, waarmee je verder aan de slag kan.
GC Nekkersdal
Laken
Educatief

Pages