Activiteiten zoekresultaten

Activiteiten: 41

Pages

#SHOOT smartphone
18.8.2016
Met een smartphone is foto's trekken kinderspel... Of toch niet? Hoe kies je een beeld? Hoe zorg je voor de perfecte kadrering? Hoe kan je sfeer scheppen in je foto's? Breng je toestel mee en leer de mooiste foto's maken. Jouw beste beeld wordt opgenomen in de tentoonstelling EXPO n2 #SHOOTbockstael.
GC Nekkersdal
Laken
Educatief
film & debat: Deux Jours, Une Nuit
Jean-Pierre en Luc Dardenne
18.8.2016
'Deux jours, une nuit' volgt de 30-jarige Sandra, die haar collega's ervan probeert te overtuigen hun bonus af te staan, zodat zij haar job kan behouden. Na de film volgt een debat met experten.
GC Nekkersdal
Laken
Educatief
Tiener Time: actie!

22.8.2016 - 26.8.2016

Boot, trein, fiets, skateboard, bus, gocart, step,... allemaal vervoersmiddelen. Tijdens deze week proberen we er zoveel mogelijk uit. Hou je dus maar klaar voor een actieve week!

GC Nekkersdal
Laken
Educatief
uit met vlieg
IBO Nekkersdal: zomervakantie

4.7.2016 - 31.8.2016

Jeej, vakantie! Zijn je mama en/of papa niet zo'n gelukzakken als jij? Kom dan spelen, sporten, ontdekken, knutselen en vooral veel plezier maken tijdens de speelweken van het IBO!

GC Nekkersdal
Laken
Vakantie
uit met vlieg
Trap het af!
3.9.2016
Feestelijke en verrassende seizoensopener met brunch à la carte in Nic-Nac, yoga voor de hele familie, een snoezelparcours voor de allerkleinsten, toonmomenten, initiaties, interventies en creatieve uitspattingen voor jong en oud. Kom die dag je schoolboeken en -schriften gratis kaften, want het is ook Ezelsoor.
GC Nekkersdal
Laken
Ander

Pages