Nieuws

Aantal nieuwsberichten: 5
Nieuws uit Tivoli - 21/05/2014

Er bloeit en broeit wat in de Tivoli-wijk! Kom langs en geniet van een verfrissende ijsthee of een verkwikkende koffie, ondertussen vertelt Felix je meer over de wijk. Mis zeker ook het buur(t)feest niet, alle buren zijn van harte uitgenodigd op dit vrolijke gebeuren.

Meer dan ooit - 21/05/2014

U heeft het wellicht in de media al opgevangen of u heeft in Nekkersdal de “over te nemen” bordjes gespot. Er is van alles aan de gang in de gemeenschapscentra, helaas niet in de positieve zin. Er staan besparingen op het programma en daarnaast worden alle contracten van bepaalde duur stop gezet. U zal merken dat de dienstverlening hieronder lijdt.

 

Maak een kunstwerk in wijk Tivoli! - 28/03/2014

Zin om een kunstwerk mee te maken in de Tivoli-wijk te Laken? Kom dan eerst luisteren naar de toelichting op 3/4 te Espace S, vanaf 19u.

Brusselaars, geef uw mening! - 13/01/2014

Van eind december 2013 tot eind februari 2014 loopt er een groot publieksonderzoek in de Vlaamse en Brusselse bibliotheken, culturele centra en gemeenschapscentra dat zal peilen naar de mening van de gebruiker, de afhaker en de niet-gebruiker. Het onderzoek is een initiatief van de Universiteit Antwerpen en Lokaal Marktonderzoek Vlaanderen met ondersteuning van Locus, VVBAD en VVC.

Ga naar www.b2020.be, vul de enquête in en maak kans op een mooie prijs.

Bestel je Wereldwinkelproducten nu in café Nekkersdal - 29/05/2013

Sinds kort kent café Nekkersdal een Wereldwinkelhoekje waar je producten kan bestellen.

Op woensdag staat je besteling dan klaar in het café.