Activiteiten

Activiteiten: 33

Pages

Buitenspeeldag
24.4.2019
Geen excuus om binnen te blijven vandaag: geen enkel kindertelevisiekanaal zendt uit en geen huiswerk. Verzamelen geblazen aan Au Bord de l'Eau, zeker vandaag jouw speelparadijs.
GC Nekkersdal
Laken
Ander
uit met vlieg
Docu&Debat: Ademloos
Daniel Lambo
25.4.2019
Een reis naar het grootste asbeststort in India onthult een gewetenloze asbestindustrie die er bijvoorbeeld niet voor terugschrikt om de productie van deze documentaire te laten infiltreren door een spion.
GC Nekkersdal
Laken
Podium
Abdelkrim  El Khattabi, strijder van de Rif
27.4.2019
In de jaren twintig van de vorige eeuw voerde de Riffijnse leider Abdelkrim El Khattabi de heroïsche maar ongelijke strijd aan tegen de Spanjaarden, die de Marokkaanse Rif wilden koloniseren. Journaliste en Marokkokenner Sietske de Boer legt uit waarom deze strijder nog steeds voortleeft in de harten van de Riffijnen.
GC Nekkersdal
Laken
Educatief
Soiree Kadee
3.5.2019
Zet elke eerste vrijdag van de maand het weekend ontspannen in. Kom met heel de familie naar Soiree Kadee! Nic Nac zorgt voor gezond fingerfood, Nekkersdal voor niet-alledaags vermaak. En bovenal: voor ouders tijd om uit te blazen en voor de kids ruimte om naar hartenlust te spelen en experimenteren. Thank Nekkersdal it ’s Friday!
GC Nekkersdal
Laken
Ontmoeting
uit met vlieg
Nekkersdal viert Iris
4.5.2019
Een extra feestelijke editie van het Irisfeest naar aanleiding van 30 jaar Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Verschillende gemeenten doen mee en laten zich van een andere kant zien, de gelegenheid om Laken te (her)ontdekken! Ook Nekkersdal opent de deuren. We toveren we onze binnenkoer om tot een gezellige plek voor heel de familie.
GC Nekkersdal
Laken
Ander

Pages