Activiteiten

Activiteiten: 41

Pages

BEWOGEN // Lalla Buya
22.2.2019
Luister naar verhalen over heimwee, missen en zich thuis voelen. Geniet daarna van de kortfilm 'Choeur engagé' over het koor van vrouwen uit de buurt. Samen zingen en dromen ze over hun ideale wereld.
GC Nekkersdal
Laken
Podium
Docu&Debat: 69 minutes of 86 days
Egil Håskjold Larsen
28.2.2019
De 3-jarige Lean komt verkleumd en verward aan in Griekenland. Op een strand vol brokstukken, reddingsvesten, verwarring en gegil baant Lean zich een weg op zoek naar een bekend gezicht. Het publiek kijkt 86 dagen mee door haar ogen, en deelt in haar angst en onzekerheid maar ook verwondering en plezier.
GC Nekkersdal
Laken
Podium
Soiree Kadee
1.3.2019
Zet elke eerste vrijdag van de maand het weekend ontspannen in. Kom met heel de familie naar Soiree Kadee! Nic Nac zorgt voor gezond fingerfood, Nekkersdal voor niet-alledaags vermaak. En bovenal: voor ouders tijd om uit te blazen en voor de kids ruimte om naar hartenlust te spelen en experimenteren. Thank Nekkersdal it ’s Friday!
GC Nekkersdal
Laken
Ontmoeting
uit met vlieg
IBO Nekkersdal: krokusvakantie
4.3.2019 - 9.3.2019
Jeej, vakantie! Zijn je mama en/of papa niet zo'n gelukzakken als jij? Kom dan spelen, sporten, ontdekken, knutselen en vooral veel plezier maken tijdens de krokusvakantie. Het IBO plant een week vol leuke activiteiten voor alle kinderen uit het Nederlandstalig onderwijs.
GC Nekkersdal
Laken
Vakantie
uit met vlieg
Vrouwenlente: vrouw of object?
14.3.2019
Wanneer en hoe worden vrouwen tot object gemaakt? Aan de hand van twee korte documentaires en krachtige workshops gaan we in gesprek, verwoorden we eigen ervaringen, staan we stil bij wie we zijn. Een voormiddag in goed gezelschap, voorafgegaan door een gezond ontbijt en afgesloten door een lunch met gespreksmenu’s.
GC Nekkersdal
Laken
Educatief

Pages