Brussel Helpt 2017

Publicatiedatum: 
Woensdag, 8 november 2017 - 09:32

Brussel Helpt is de jaarlijkse solidariteitsactie van BRUZZ. Ook dit jaar werkt BRUZZ samen met een aantal Brusselse partners, waaronder de gemeenschapscentra, rond een typisch stedelijk thema. Dit jaar zetten we ons beste beentje voor voor Les Gazelles de Bruxelles.

Logo Brussel Helpt

Les Gazelles de Bruxelles is dit jaar het goede doel van Brussel Helpt, de jaarlijkse sensibiliserings- en inzamelingsactie van BRUZZ in samenwerking met de gemeenschapscentra. Les Gazelles richten zich tot iedereen die geen of moeilijk toegang heeft tot sport en zorgen via samen sporten voor een sociale en culturele mix waarbij er ontmoeting en uitwisseling ontstaat. Met het door Brussel Helpt ingezamelde geld kunnen ze het voortbestaan van hun werking garanderen en nog meer lopers van sportschoenen en kledij voorzien of aan een verlaagd tarief aan loopwedstrijden laten deelnemen.

Brussel Helpt gaat pas echt van start op 16 november, maar je kan je nu al op www.brusselhelpt.be registreren als één van de deelnemers aan de Park Mile op zaterdag 16 december in het Koning Boudewijnpark in Jette. Wij tekenen alvast present om voor jou te supporteren. Kan je je die dag niet vrijmaken? Er zijn nog 3 andere Park Miles, verspreid over enkele van de mooiste Brusselse parken. Niet zo sportief aangelegd? Je kan ook zelf een benefietactie organiseren en die registreren op de website.

Ontdek onze acties voor Brussel Helpt hier.

Meer over Les Gazelles de Bruxelles lees je in de laatste Nekker, of op hun website.