GC Nekkersdal zoekt lokaal verantwoordelijke kinderwerking

Publicatiedatum: 
Vrijdag, 3 februari 2017 - 03:03

Onze kinderwerking, het ‘initiatief buitenschoolse opvang’ (IBO), organiseert naschoolse activiteiten en speelweken voor de kinderen uit het Nederlandstalig onderwijs. Voor het dagelijks reilen en zeilen van deze kinderwerking zoeken we een verantwoordelijke.

IBO vakantie

Functie

  • Samen met je team van animatoren bezorg je de kinderen een kwalitatief hoogstaand vrijetijdsaanbod. Je gaat hierbij op zoek naar nieuwe tendensen, technieken, spelvormen of samenwerkingen met kunsteducatieve organisaties, jeugdorganisaties, sportverenigingen, kunstenaars,…  Je begeleidt ook zelf regelmatig een groep.
  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor de ouders en stimuleert de betrokkenheid van de ouders bij de werking. Je ondersteunt indien nodig de ouders bij opvoedingsvragen. Je coördineert de inschrijvingen van de speelweken zomer 2017, en de inschrijvingen voor de naschoolse opvang voor het schooljaar ‘17-‘18.
  • Je inspireert, coacht en begeleidt de animatoren in de uitwerking van hun activiteiten. Je begeleidt ook de stagiaires. Je maakt de uurroosters op in functie van de noden (snipperdag, speelweek,….), en organiseert een wekelijks teamoverleg.
  • Als lokaal verantwoordelijke maak je deel uit van de stafploeg van GC Nekkersdal. Je rapporteert aan de centrumverantwoordelijke. Je volgt in functie van je takenpakket verschillenden lokale en bovenlokale werkgroepen en overlegmomenten op.

Profiel

  • Je beschikt minimum over een bachelordiploma in de studiegebieden pedagogie, onderwijs, agogiek, sociaal-cultureel werk,…
  • Ervaring (professioneel of vrijwillig) in het jeugdwerk, de kinderopvang, de gezondheidssector is een pluspunt, evenals ervaring met het begeleiden van groepen en de principes van leiding geven
  • Volgende competenties klinken vertrouwd in de oren: samenwerken, plannen en organiseren, resultaatgericht werken, flexibel handelen, oplossingsgericht denken
  • Je beschikt over een rijbewijs B
  • Je bent gemotiveerd om zes maanden het beste van jezelf te geven

Aanbod

Een voltijds contract voor zes maanden (deels) ter vervanging van de huidige coördinator.
Loon volgens barema B1B in PC 331
Maaltijdcheques per gewerkte dag
Volledige vergoeding woon-werkverkeer
Flexibel werkregime

Reageren kan tot 23 februari. Stuur je cv en motivatiebrief naar jill.decock@nekkersdal.be.
De sollicitatiegesprekken staan gepland op maandag 6 maart. Aanwerving voorzien vanaf maandag 13 maart.