Maak met #LetsGoBrussels kans op een jaar lang gratis cultuur

Publicatiedatum: 
Woensdag, 6 januari 2016 - 07:33

Kom buiten, 'smile' en (cultureel) Brussel zal u verwennen!

LetsGoBrussels

Voor al wie de komende weken een stukje van het rijke culturele aanbod van Brussel proeft, lanceert visit.brussels, het Brussels Kunstenoverleg (BKO), het Réseau des Arts à Bruxelles (RAB), de Brusselse Museumraad (BMR) en Cultuurcentrum Brussel '#LetsGoBrussels', een online wedstrijd met als prijs een jaar lang gratis cultuur in Brussel.

Het concept is simpel. Laat je meeslepen door een voorstelling of een optreden, ga naar het theater of de bioscoop, breng een bezoek aan een museum, galerij of cultureel centrum. Neem een foto van jezelf in een van de vele Brusselse culturele plekken en deel die, samen met een leuk opschrift en de hashtag #LetsGoBrussels via Facebook, Instagram en/of Twitter. De selfies die de meeste likes oogsten, winnen een jaar cultuur in Brussel. Uitgaan in Brussel is nog nooit zo aantrekkelijk geweest.

De wedstrijd loopt nog tot 31 januari. Op maandag 1 februari wordt er per sociaal netwerk (Facebook, Instagram, Twitter ) één winnaar bekendgemaakt. De drie winnaars winnen één gratis duoticket per deelnemende culturele instelling. Ook GC Nekkersdal doet, net als alle andere gemeenschapscentra van Brussel, mee! Meer informatie en wedstrijdreglement: www.letsgo.brussels. Wil je weten wat er vandaag, morgen of de komende weken in Brussel allemaal te doen is? Surf naar agenda.brussels.