Mail onleesbaar? Klik hier voor de webversie.
  N22 Brusselse gemeenschapscentra  
Kinderkookworkshop: seizoen van de pompoen  
zaterdag 20 oktober van 14u30 tot 16u30
Kinderkookworkshop: seizoen van de pompoen

’t Is die tijd van ’t jaar, je kan er haast niet naast kijken: overal pompoenen! Maar wist je dat je er veel meer mee kan doen dan uithollen en er een kaarsje in branden? Pompoen op het menu, woehahahaa!

Schrijf snel in! Deelname: €3, €2 met Paspartoe-kansentarief; Oouders mogen meedoen (maar moeten niet als ze niet durven)
Docu&Debat: Pelikaanstraat 20  
donderdag 25 oktober om 10u
Docu&Debat: Pelikaanstraat 20 van Leslie Verbeeck

De Antwerpse Aminata reist in de voetsporen van haar overleden vader naar Mali. Ze komt er in aanraking met de huidige generatie twintigers in Mali: ambitieuze vertrekkers, blijvers en mensen die terugkeren.

Ticket: €5, €2 met Paspartoe-kansentarief - Voorafgegaan door een ontbijt om 9u30, gevolgd door een nagesprek met Aminata - i.s.m. Citizenne
Nocturne Kerkhof van Laken  
vrijdag 26 oktober vanaf 18u30
Nocturne Kerkhof van Laken

’s Avonds rondlopen op een kerkhof is sowieso bijzonder. ’s Avonds rondlopen op het kerkhof van Laken, langs een parcours vol dans, muziek en betovering, is dat al helemaal.

Reserveer snel je plaatsen - Ticket: €8, €2 met Paspartoe-kansentarief - i.s.m. Epitaaf, Kunsthumaniora Brussel, Hoofdstedelijke Academie Muziek Woord Dans, KT De Noordstar

Projectoproep

Projectoproep 2019  

Heb jij of heeft jouw collectief of vereniging een project dat ruimte creëert voor jongeren, cultuureducatie versterkt en/of brusselaars ruimte geeft om te creëren en te experimenteren? 
Lees dan snel de Projectoproep 2019 Nederlandstalige aangelegenheden, dien voor 15 november een aanvraag in en ontvang tot 7.500 euro voor de uitvoering van je project.

Is je project nog niet zo concreet? Neem dan zeker contact met ons op!

Nieuwe reeks muziekspruitjes na de herfstvakantie

Muziekbaby herfst  

Op zaterdag van 10/11 tot 8/12

Liedjes zingen, versjes opzeggen en spelletjes spelen... Voor jonge kinderen zijn het handige hulpmiddelen bij dagelijkse rituelen. Leer samen een heel nieuw repertorium, met eenvoudige instrumenten.
Voor kindjes van 6 maand tot 3 jaar, samen met mama of papa, van 14u tot 15u (6 mnd > 1,5 jaar), van 15u tot 16u (1,5 > 2,5 jaar) of van 16u tot 17u (2,5 > 3 jaar)
Deelnemen: €25 voor 5 lessen (€7 met Paspartoe-kansentarief)
 
Dit bericht werd verstuurd naar . Wens je deze nieuwsbrief niet langer te ontvangen? Klik hier om uit te schrijven.