NIEUW: Nic-Nac open

Nic-Nac open

 

Nic-Nac open is een nieuwe open, consumptievrije ontmoetingsruimte in Nekkersdal waar je kan lezen, vergaderen,& babbelen met de buren, studeren, je middagmaal opeten en nog veel meer.

Een woordje uitleg.

Uit gesprekken met buren, collega’s en bezoekers komt vaak naar boven dat er nood is aan open, consumptievrije ontmoetingsruimtes. Nu ons Nic-Nac café niet meer structureel uitgebaat wordt, willen we de vrijgekomen ruimte teruggeven aan de buurt. Ons experiment heet Nic Nac Open!

Weg dus met het exclusieve cafégebruik van vroeger. De “open” in onze nieuwe naam staat voor de openheid van de ruimte. Concreet: we stellen Nic-Nac open voor iedereen, laagdrempelig en gratisEen boek lezen, kleine vergaderingen en groepswerken, babbelen met de buren, studeren, je middagmaal opeten … het kan allemaal. Het enige wat wij voorzien is water en een thermos koffie (gratis of met vrije bijdrage). Het enige wat we vragen, is je gebruikte spullen afwassen en je plek proper achterlaten.

Daarnaast wordt de ruimte ook opengesteld voor activiteiten. Je kan bijvoorbeeld nu al elke dinsdag terecht bij de sociale buurtkeuken en binnenkort worden er ook dj-workshops georganiseerd door een buurtbewoner. Onze enige voorwaarde is dat de activiteiten en de ruimte toegankelijk en gratis blijft voor iedereen.

Heb je zelf ideeën voor een activiteit of hoe we de ruimte nog beter kunnen benutten? Geef dan een seintje op info@nekkersdal.be.

De openingsuren vind je hier.