Projectwww zoekt jongeren!

Publicatiedatum: 
Maandag, 5 oktober 2020 - 09:49

Projectwww zoekt jongeren tussen 15 en 19 jaar die willen meerwerken aan een voorstelling

Project WWW

PROJECTWWW
Ben jij tussen de 15 en 19 jaar? En wil je graag je creatieve ei kwijt op een podium of achter de schermen van een voorstelling? Dan is er een grote kans dat je jezelf dit jaar een rol ziet spelen in projectwww van Het Vlaams Huis voor Amateurkunsten Zinnema. Op 21 oktober geven we een infomoment in Cultuurcentrum Strombeek Grimbergen.

 

► PROJECTWWW
projectwww geeft jongeren van het vierde, vijfde en zesde middelbaar met diverse culturele achtergronden de kans om, op scène, hun eigen mening te uiten over thema’s die hen dagelijks bezighouden zoals identiteit en sociale media. projectwww verwijst naar de vragen ‘wie’, ‘waar’ en ‘waarom’. Vragen die we ons allemaal stellen in de zoektocht naar onze identiteit. Want hoe wordt onze identiteit bepaald? Door onze geboorte? Door de achtergrond van onze ouders? Of is ze in constante evolutie?
Via theater, dans, woord en multimedia wordt in projectwww onderzocht hoe we onze identiteit kunnen plaatsen in de mulitculturele realiteit waarin we leven. Achter de coulissen zijn andere talenten ook welkom om de productie te ondersteunen.

 

► NOT YOUR TYPICAL SCHOOL COACHES
Onder professionele begeleiding van de ervaren coaches Andrea Kovačević en Simomo Bouj krijgen jouw ideeën vorm in een kunsteducatief danstheaterproject. Andrea en Simomo zijn not your typical school coaches, maar creatieve zielen die helpen in de ontwikkeling van jouw talent op de planken of achter de coulissen. Of dat nu theater, dans, woord, multimedia of een combinatie daarvan is.
Doorheen het schooljaar vinden er 8 repetities (die telkens 3uur duren) plaats. Daarnaast is er een startdag en een 3-daagse bootcamp voorzien. Als kers op de taart wordt de voorstelling opgevoerd als publieksoptreden eind april in Cultuurcentrum Strombeek.

 

► PRAKTISCH
Wil je graag alle concrete informatie verkrijgen? Kom dan op woensdag 21 oktober 2020 om 14u naar de startdag in Cultuurcentrum Strombeek. Iedereen is van harte welkom.
Heb je nu al vragen of wil je graag wat meer info? Stuur dan gerust een e-mail naar dorien.herremans@nekkersdal.be of laat van je horen via DM op de Instagram pagina van projectwww.

 

► EEN INITIATIEF VAN
Zinnema in samenwerking met Cultuurcentrum Strombeek Grimbergen, GC Nekkersdal en GC de Zandloper.