Recordbedrag voor Brussel Helpt

Publicatiedatum: 
Maandag, 7 december 2015 - 03:49

Brussel Helpt, de jaarlijkse liefdadigheidsactie van de Vlaams-Brusselse Media, zal dit jaar meer dan 20.000 euro hebben opgeleverd, een recordbedrag.

Affiche Brussel Helpt

De gemeenschapscentra en de Vlaams Brusselse Media organiseerden tussen 15 november en 5 december tal van activiteiten in het kader van 'Brussel Helpt'. Deze benefiet- en sensibiliseringsactie zette zich dit jaar met groot succes in voor Minor Ndako, een opvanghuis voor niet-begeleide minderjarige vluchtelingen. Hoeveel geld er exact werd binnengehaald is nog niet bekend, maar vast staat dat het gaat om een bedrag van meer dan 20.000 euro.

Ook jij, bezoeker van Nekkersdal, hebt daaraan bijgedragen. Jullie zijn met velen naar het knusse benefietconcert van Marble Sounds gekomen. We staken de vuurkorven aan, serveerden soep en hotdogs en lieten ons door Pieter Van Dessel en Gianni Marzo onderdompelen in winterse weemoed. De opbrengst van deze avond, plus wat er in onze collectebus werd gedropt - 1.300, 90€ - schenken we met veel plezier aan Minor Ndako. Allemaal erg bedankt!