Zomer in de Lucht met Piknik Musik

Publicatiedatum: 
Zondag, 21 mei 2017 - 01:12

Zomer in de Lucht, dat is een reeks van 7 culturele en gezinsvriendelijke stadsfestivals in Brussel tijdens het voorjaar. Net zoals de voorgaande jaren gaan de festivals door op 7 verschillende locaties. Allemaal hebben ze goesting om heel wat Brusselaars op de been te krijgen en de bezoekers, groot en klein, een super coole tijd te bezorgen. Ook in Laken hangt de Zomer in de Lucht, tijdens Piknik Musik.

Affiche Zomer in de Lucht

Speels, kwalitatief en energiek!

Voenk, SuperVliegSuperMouche, Ô’de Molenbeek , Piknik Musik, Visueel Festival Visuel, Zomer op de Koer en Plazey. Ze staan allen voor speelse gezinsvriendelijke festivals boordevol kwalitatieve animatie en programmatie. Brusselaars kunnen vanaf 21 mei bijna wekelijks op verschillende locaties genieten van een gratis stadsfestival. Enkele van deze festivals zijn reeds gevestigde waarden en hebben een jaarlijkse afspraak met hun bezoekers. Anderen zullen de bezoekers verrassen met hun creatieve ideeën.

Netwerk van 22 gemeenschapscentra

Cultuurcentrum Brussel, de drijvende kracht achter de campagne ‘Zomer in de Lucht’, is het netwerk van de 22 Brusselse gemeenschapscentra. Alle deelnemende festivals hebben dan ook een sterke link met één of meerdere centra. Voor sommige festivals ligt de organisatie volledig in hun handen, bij andere festivals zijn zij actieve en ondersteunende partner. Allen hebben ze echter hetzelfde doel, Brusselaars van alle leeftijden een toffe tijd bezorgen in hun stad.

Zomer in de Lucht = 7 culturele stadsfestivals

Voenk – 21/05 – Jette *** SuperVliegSuperMouche – 11/06 – St.-Gillis en Vorst *** Ô’de Molenbeek – 18/06 – Molenbeek *** Piknik Musik – 18/06 – Laken *** Visueel Festival Visuel – 24/06 – St.Agatha-Berchem *** Zomer op de Koer – 24/06 – Anderlecht *** Plazey – 23-24-25/06 – Koekelberg

www.zomerindelucht.be