Initiatief Buitenschoolse Opvang in Laken (IBO Nekkersdal)

IBO Nekkersdal staat in voor een kwaliteitsvolle, Nederlandstalige en multiculturele invulling van de vrije tijd van kinderen. Tussen school en thuis.

Voor wie

  • Tijdens onze naschoolse werking staan we klaar voor alle schoolgaande kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar van vier Nederlandstalige Lakense scholen (Sint-Ursula, De Droomboom, BSGO/Plantzoentje en Kakelbont). Wij bieden opvang voor kinderen van werkende ouders en voor ouders die omwille van pedagogische redenen opvang zoeken voor hun kind.
  • Tijdens de schoolvakanties worden er speelweken georganiseerd voor alle Brusselse kinderen. Alle info en inschrijvingen via ibo.vakantie@nekkersdal.be.

Wanneer?

  • IBO Nekkersdal heeft haar werking zowel tijdens de schooldagen als in de vakanties.
  • De naschoolse opvang gaat iedere schooldag door van 15u tot 19u. Op schoolvrije dagen van 07u30 tot 19u. 
  • De speelweken tijdens schoolvakanties worden georganiseerd van 9u tot 16u30. Ochtendopvang is voorzien vanaf 7u30 en de avondopvang duurt tot 18u. Alle info en inschrijvingen via ibo.vakantie@nekkersdal.be.

Werken bij IBO Nekkersdal

  • We zijn steeds op zoek naar gekwalificeerde, enthousiaste mensen die in de buitenschoolse opvang willen werken. Heb je aantoonbare ervaring als kindbegeleider? Werk je graag met kinderen? Ken je Brussel en de vele maatschappelijke uitdagingen? Stuur jouw c.v. op naar GC Nekkersdal, tav IBO-coördinator, E. Bockstaellaan 107, 1020 Laken.

Vakantiejob

  • Als animator sta je in voor de opvang en begeleiding van kinderen tijdens speelweken. Je bereidt activiteiten voor, werkt met kinderen in een leuke sfeer en met een toffe animatorenploeg . Heb je een attest van animator en ben je minstens 16 jaar oud? Misschien heeft IBO Nekkersdal wel een leuke vakantiejob voor je. Contacteer ons!